Babagan MRS

  • Sapa Kita

    MRS security technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing spesialisasine ngasilake kabeh jinis produk LO / TO. Kita didhasarake ing produksi produk tagout lockout sing pas kanggo ngindhari kacilakan industri.

  • Apa sing Kita Laku

    Kita nawakake macem-macem piranti kunci lan tagout sing nutupi aplikasi mekanik lan listrik, kalebu kunci gembok, kunci katup, pengait, kunci listrik, kunci kabel, kit lan stasiun kunci, lsp.

  • Kauntungan Kita

    Kabeh produk diproduksi miturut standar CE, OSHA, CA Prop65. Rapat karo panjaluk pasar, perusahaan kita wis miwiti nampa syarat kustom saka klien. Salah sawijining kaunggulan milih produk yaiku layanan purna jual berkualitas tinggi.

  • Napa Pilih Kita

    Rolas wulan periode garansi dijamin bakal njamin sampeyan bisa tuku produk. Kita uga duwe tim riset lan pangembangan uga kanggo ngasilake macem-macem jinis produk lan solusi kunci keamanan kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan.

PRODUK

APLIKASI

  • MDK01

    Gunakake kasus MDK01

  • MDK01N

    Gunakake kasus MDK01N

  • MDK04N

    Gunakake kasus MDK04N

INQUIRY