• head_bg

Babagan Kita

Babagan Kita

factory-tour-7

Sapa Kita

MRS security technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing spesialisasine ngasilake kabeh jinis produk LO / TO. Kita didhasarake ing produksi produk tagout lockout sing pas kanggo ngindhari kacilakan industri, sing disebabake dening tenaga sing ora dikarepake utawa wiwitan mesin lan peralatan kanthi ngeculake energi sing ora bisa dikendhaleni. Sajrone pirang-pirang taun pangembangan cepet, MRS dadi salah sawijining pabrikan utama piranti Lockout / Tagout ing China.

Apa sing Kita Laku

Perusahaan kita wis wiwit nampa syarat khusus saka klien

/industrial-direct-high-security-double-end-steel-lockout-hasps-with-6-holds-product/

Produk Utama

Kita nawakake macem-macem piranti kunci lan tagout sing nutupi aplikasi mekanik lan listrik, kalebu kunci gembok, kunci katup, pengait, kunci listrik, kunci kabel, kit lan stasiun kunci, lsp.

about_us_2

Kauntungan Kita

Kabeh produk diproduksi miturut standar CE, OSHA, CA Prop65. Rapat karo panjaluk pasar, perusahaan kita wis miwiti nampa syarat kustom saka klien. Salah sawijining kaunggulan milih produk yaiku layanan purna jual berkualitas tinggi.

about_us_1

Napa Pilih Kita

Rolas wulan periode garansi dijamin bakal njamin sampeyan bisa tuku produk. Kita uga duwe tim riset lan pangembangan uga kanggo ngasilake macem-macem jinis produk lan solusi kunci keamanan kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan.

Profil Perusahaan

MRS— ”Lockout kanggo nyawamu, tagout kanggo keamanan sampeyan”.

Produksi keamanan minangka jaminan kerja sehat lan urip sehat kanggo para pekerja. Kanggo perusahaan, minangka dhasar kanggo entuk mupangat ekonomi lan pembangunan berkelanjutan. Ing pangembangan industri mordern sing cepet, ewonan kacilakan kerja disebabake dening mesin lan peralatan sing durung diaspirasi utawa ora dikarepake. Dadi, penting banget kanggo ngetrapake program Lockout Tagout sing lengkap supaya ora ana kacilakan industri.

Standar OSHA, sing diterbitake dening Administrasi Keamanan lan Kesehatan Pekerjaan, dianggep minangka keamanan kerja sing paling representatif lan berwibawa standar Standar OSHA ngemot macem-macem budaya aman lan budaya kesehatan, filsafat manajemen keamanan sing ketat lan sistem manajemen keamanan ilmiah, sing akeh diakoni lan dikagumi ing saindenging jagad.

Bebarengan karo pangembangan wektu lan tuwuhing panjaluk pasar, ora mung masarakat kudu eling babagan keamanan, nanging jaminan keamanan ing piranti keras uga kritis. Mula, MRS muncul ing wektu sing tepat.

MRS security technology Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing nggabungake R&D, manufaktur lan layanan. Kita duwe tim manajemen kelas siji lan sawetara hak kekayaan intelektual independen. Kanthi perspektif profesional, sikap ati-ati lan data ilmiah, MRS nyedhiyakake solusi keamanan kanggo para pelanggan ing pabrik mesin, panganan, konstruksi, logistik, industri kimia, energi lan bidang liyane. Kita nutupi macem-macem kunci keamanan kalebu kunci gembok, kunci tutup, pengait kunci, kunci listrik, kunci kabel, kothak kunci klompok, kit kunci lan stasiun lan sapanunggalane. Produk kita wis didol ing jaban rangkah lan diakoni dening pasar global.

MRS mesthi netepi filosofi yen saben energi mbebayani kudu dikunci. Kita promosiake ”Berorientasi manungsa, keamanan dhisik”. Saben kita kudu nambah kesadharan keamanan. "Kunci kanggo urip sampeyan, tagout kanggo keamanan sampeyan" minangka slogan kanggo nganjurake konsep keamanan. Kanggo ngreksa nyawane saben buruh ing saindenging jagad kanthi kualitas Tionghoa minangka gegayuhan kita sing ora kuwat.

Inovasi

Ngupaya inovasi ora nate mandheg lan saya cepet ing dalan.

Kaya sing wis dingerteni, inovasi minangka jiwa kelangsungan lan pembangunan perusahaan. Inovasi ora mung kalebu inovasi produk, inovasi teknologi lan inovasi kelembagaan, nanging inovasi ideologi perusahaan. Masyarakat saiki tetep maju terus. Asile, perusahaan kudu nggawe inovasi lan kudu inovasi, yen ora bakal diilangi dening The Times.

Kanggo kesinambungan perusahaan, MRS ora nate mandheg produk anyar sing dikembangake dening tim riset lan pangembangan dhewe. Kanthi akeh desain anyar sing dipatenake, MRS dadi perusahaan kreatif. Inovasi lembaga perusahaan kita wis apik. Rapat lan ceramah menehi inspirasi kanggo lair saka sistem anyar lan peningkatan institusi lawas. Kajaba kaloro, inovasi ideologi minangka inti saka budaya perusahaan. Kanthi tujuan ngilangi basi lan ngasilake sing anyar, MRS terus merevolusi teori miturut masalah praktis.

Inovasi, MRS lagi mlaku.