• head_bg

Tombol Push Listrik Ngalih Kunci Kunci

Tombol Push Listrik Ngalih Kunci Kunci

Katrangan singkat:

* Cocog ing pencet utawa tombol sekrup darurat

* Gampang digunakake lan kanthi permanen nyegah para pekerja supaya ora operasi kanthi sembrono.

* Cocog kanggo switch diameteripun 22mm-30mm.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal:   Zhejiang, China

Sertifikasi:    CE

Jeneng:     MRS

Jeneng Produk:  Tombol Push Listrik Ngalih Kunci Kunci

Werna:           putih

Bahan:        PC

Jinis:             kanggo ngunci Kunci Pushbutton Listrik

Ukuran:              22.5mm nganti 30.5mm

electrical-lockout-(10)
electrical-lockout-(6)
/electrical-push-button-switch-lock-lockout-product/
/electrical-push-button-switch-lock-lockout-product/

Fitur

* Cocog ing pencet utawa tombol sekrup darurat.

* Gampang digunakake lan kanthi permanen nyegah para pekerja supaya ora operasi kanthi sembrono.

* Cocog kanggo switch diameteripun 22mm-30mm.

Spesifikasi

Barang no.

Katrangan

MA01

Diameter bolongan: 37mm * 55mm * 22mm

MA02

Diameter bolongan: 42mm * 55mm * 25mm

MA03

Diameter bolongan: 55mm * 55mm * 33mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita