• head_bg

Industrial Valve Ball Valve Lockout Polypropylene Safety Plastik Valve Lockout Devices

Industrial Valve Ball Valve Lockout Polypropylene Safety Plastik Valve Lockout Devices

Katrangan singkat:

Kunci Valve minangka produk perlindungan keamanan Industri. Digawe saka plastik plastik ABS. Cocog kanggo jembaré gagang 8mm-45mm, pasang gagang katup kupu, aja nganti operasi buatan gagang katup kupu-kupu.


Detail Produk

Tag Produk

Kita minangka produsen profesional Lockout Tagout.

Industrial Valve Ball Valve Lockout Polypropylene Safety Plastik Valve Lockout Devices

Kita bisa ngarep-arep dadi pemasok sing dipercaya ing China.

Pambuka

Kunci Valve minangka produk perlindungan keamanan Industri. Digawe saka plastik plastik ABS. Cocog kanggo jembaré gagang 8mm-45mm, pasang gagang katup kupu, aja nganti operasi buatan gagang katup kupu-kupu.

/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/

Parameter (Spesifikasi)

Barang no.

Katrangan

MDF01

8mm (0.3 '') nganti 45mm (1.8 '') pipa

Fitur lan Aplikasi

* Tahan retak lan abrasi

* Ukuran Terapan: kunci metu saka katup gerbang saka 2.5cm nganti 33 cm

* Bahan: polipropilen tahan lama kanggo pengaruh sing unggul lan resistensi kimia

* Panggunaan: lebokake tutup klep ing antarane rong bagean banjur pasang gembok kunci sampeyan

Rincian

Papan Asal: Zhejiang, China

Sertifikasi:    CE

Jeneng:  MRS

Jeneng Produk:  Piranti Lockout Plug

Werna:         Werna abang liyane kudu disesuaikan

Bahan:        Digawe saka polipropilena tahan lama

Pasar:          Utamane ngekspor menyang Amerika Selatan / Lor, Eropa Wétan / Kulon.

Aplikasi:      Akeh digunakake ing industri kimia, listrik, mobil, lsp.

Kualifikasi

Sertifikasi: ISO9001 / OHSAS18001 / CE / Sertifikat Paten

Ngirim, Pengiriman lan Nglayani

Kertu karton liwat segara, udara utawa ekspres.

FAQ

P: Apa bisa menehi desain label dhewe ing produk?
A: Mesthi wae, kita nampa sing disesuaikan.

P: Apa aku bisa duwe conto sadurunge pesen formal?
A: Ya, kita bisa menehi conto kanggo nyoba sadurunge pesen.

P: Suwene wektu pimpinan?
A: Biasane kita nyimpen saham kanggo umume produk, wektu timbal yaiku 1-5 dina sanalika pembayaran diluncurake. Kanggo produk sing disesuaikan, butuh wektu luwih suwe.

P: Apa sampeyan produsen utawa mung bakul?
A: Kita dadi produsen, kita nindakake produk dhewe-dhewe. Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae.

P: Apa syarat pembayaran?
A: Biasane kita nampa TT lan serikat barat. L / C uga ditampa yen pesenan cukup gedhe. Istilah liya kudu dirembug.

P: Aku ora bisa nemokake produk sing dakkarepake ing katalog sampeyan. Apa sampeyan bisa ngembangake kanggo aku?
A: Ya, kita duwe dept riset & pangembangan. Kita gelem nggawe produk anyar kanggo sampeyan.

Warta Paling Anyar

Wiwit perusahaan didegaké ing 2012, MRS wis darmabakti kanggo produsen lan kunci pangunci kunci pembangunan luwih saka 10 taun.

MRS utamane nyuplai produk lampu pertambangan, gembok keamanan. Tag kunci, kunci listrik, kunci katup, kunci kabel, kit kunci, kunci pneumatik, stasiun kunci dll.

MRS duwe sertifikasi CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, EX lan ROHS, kita duwe tim teknis profesional, terus-terusan ngembangake produk anyar lan nampa kustomisasi pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita