• head_bg

Warta

Warta

  • Improved Machine Design Can Help Raise Compliance with Lockout/Tagout Safety Rules

    Desain Mesin sing Apik Bisa Mbantu Munggah Kepatuhan karo Aturan Keamanan Lockout / Tagout

    Papan kerja industri diatur karo aturan OSHA, nanging iki ora ateges aturan kasebut mesthi dianut. Nalika ciloko kedadeyan ing jubin produksi kanthi macem-macem sebab, saka 10 aturan OSHA paling dhuwur sing paling asring diabaikan ing industri, loro kalebu ...
    Waca liyane
  • Lockout Tagout Mistakes That Can Lead To Injury or Death

    Kesalahan Tagout Lockout sing Bisa nyebabake Cedera utawa Pati

    Aturan lan standar Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja (OSHA) babagan kunci / tagout ditrapake kanggo nglindhungi papan kerja, staf lan mesin saka kacilakan sing bisa kedadeyan sajrone perawatan utawa perbaikan. Sanajan ana rekomendasi lan audit sing rumit ...
    Waca liyane
  • Why Lock-Out, Tag-Out Is Vitally Important

    Napa Lock-Out, Tag-Out Penting banget

    Saben dina, kalebu pirang-pirang industri, operasi normal ditahan supaya mesin / peralatan bisa uga dijaga kanthi rutin utawa ngatasi masalah. Saben taun, tundhuk karo standar OSHA kanggo ngontrol energi mbebayani (Judhul 29 CFR §1910.147), dingerteni ...
    Waca liyane